95


Sverige, Danmark, Norge


Dennis, Carol, Sofie och jag på Appelbee's i torsdags

Två bilder från i torsdags. Idag har jag inte gjort så mycket, Sofie kom hit igårkväll och sov över. Imorse gick vi upp vid 11, hade Casey's pizza till lunch. Jag och Sofie träna även en halvtimme på maskinen och nu har hon precis åkt hem. Jag har även tvättat en massa idag och städat rummet. Väntar nu på att sista maskinen ska bli klar och sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det skola som gäller och sen även track practice. Förhoppningsvis kan vi åka till Cedar Falls imorgon efter träningen och köpa nya löparskor. latero!

saturday

Var på flygplatsen imorse och lämna Line, nu bänkar jag mig i soffan resten avdagen/kvällen. Vi hörs imorgon

dödligt trött



Ligger utslagen i sängen samtidigt som mitt rum ser förjävligt ut. Men jag ska städa det en annan dag. Mina dagar har verkligen gått i ett. Senast jag skrev var i onsdagskväll. I torsdags gick jag i skolan och skippa track practice efter prat med coachen. När Sofie var klar kom hon över till mig strax efter fyra. Vid fem körde jag, Sofie, Dennis och Carol in till Waterloo, skidbyxeshopping stod på schemat aka snowpants. In på Dick's Sport och jag hitta ett par för 30 dollar, verkligen ett kap och dom ser ut typ som hänglsebyxor vilket är ännu bättre! Sofie hitta också ett par som var något dyrare. Sen vidare till Dillards, Dennis shoppa en del, jag köpte min tredje flanell skjorta och en present. När alla var klara styrde vi bilen mot Appelbee's då jag bjöd Dennis, Carol och Sofie på middag. Blev en mycket lyckad kväll, när vi sen kom hem diskutera jag och Sofie vilken Harry Potter film vi ville se vilket slutade med att det blev nr 2 och 20 min in i filmen var vi både dödströtta så vi somna istället efter en massa snack såklart.

Imorse gick vi upp runt sju, käka frukost, packa och stack hem till Nick. Vid halv nio körde Nick, Kara, Alysa, Jag och Sofie sist i tåget av bilar mot Dubuque och Sundown Mountain Resort Framme vid tio. Vi hämta ut våra skidor och gav oss ut i backarna. Några som var med hade aldrig åkt skidor before, jag och Sofie "värmde upp" lite i en av dom mindre backarna men sen gav vi oss ut i dom stora. Sofie var ju såklart värsta profset, bor man i Norge och åker skidor varenda år så.. Jag själv har inte åkt skidor på hur länge som helst och jag var faktiskt förvånad hur jäkla grym jag var på att åka. Jag var ju inte uppe i Sofies liga men trots allt var jag mycket nöjd med mitt eget åk. Ramla endast två gånger. Sofie hade med sig sin kamera så vi fotade med den och hon filma även en liten filmsnutt på mig när jag åker ner i slutet på den svåraste backen. Vid halv fem åkte jag därifrån med Nicks mormor och morfar så jag skulle hinna hem till 18 och gå ut och äta på Texas RodeHouse med Dennis, Carol och Line plus att mitt vänstra knä gjorde ganska ont när jag åkte plus att mina lår var väldigt trötta oxå. Hem hann jag och efter 10 mins tid till ombyte åkte vi. När vi var klara stack vi till Walmart och jag köpte Ben and Jerrys, Youghurts och skvallertidningar. Hemma vid nio tiden och jag gick raka vägen upp.

Nu ligger jag i min säng och slöar och ska nu läsa skvaller innan jag släcker för att gå upp kl 8 imorgon och skypa med mamma och därefter åka till flygplatsen med Line som åker hem imorgon... Jättetråkigt att hon åker hem redan, känns som hon kom igår. Säger som Kierston "Nobody is coming to America for only 2 weeks!!" PUSS

my legs are killing me


Dennis, Carol, Jag och Line

Jadu, visst syns det på bilden att jag bott i världens fetaste land snart 6 månader... Var på Brown Bottle i Cedar Falls idag, åt en pepperoni pizza som var riktigt god. :) En av mina favoritresturanger här. Innan vi åkte till Brown Bottle hade jag track practice. Dödligt!! Vi börja med att springa 6 min (3 i varje varv) som uppvärmning, sen gick vi fram och tillbaka i hallen och gjorde massa olika övningar för benen, sen körde vi sprints fram och tillbaka säkert 15 gånger. Var sjukt trött efter det... Sen körde vi att man står med benen ungefär en axelbredd ifrån varann, böjer sig ner långsamt samtidigt som coachen räknar, 8,7,6,5,4,3,2,1. Sen typ 8,4,6,2 så då ska man upp och ner. Behöver jag nämna att mina ben skaka under denna övningen? Sen sist på schemat blev det mag-övningar en halvtimme ungefär. Och jag har även konstaterat att jag måste ha nya joggingskor. Får så satans ont i fötterna och knäna under träningarna. Så till helgen ska vi åka in till Cedar Falls och besöka en speciell sko affär där dom vet mkt om spring och track skor. Man får springa på löpband och gå så dom ser hur man rör sina fötter och hittar dom perfekta skorna till en. Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan, på fredag är vi lediga och då ska vi iväg och åka skidor!! wiihoo. Ska bli jättekul :) Sen redan på lördag så åker Line hem igen :( Känns som hon precis kom hit, menmen. Vi har bestämt att vi ska mötas upp i sommar och träffas då vi bor endast typ 2 timmar från varann.

Nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar med en skoldag imorgon. Hoppas allt är bra med er hemma i Sverige, här är livet toppen! PUSS

p.s. Mamma & Pappa: imorgon ska vi springa utomhus på träningen en ganska lång sträcka på asfalt, ska jag skippa träningen imorgon och vänta tills nästa vecka då jag har bättre skor?

tisdag

Har inte hänt så mycket här borta. Idag efter skolan glotta jag massa NCIS med Line, vi somna på soffan, käka pizza, jag gjorde min läxa och sen stack hon till Kierston. Måste stänga ner nu, imorgon är det skola, practice och resturangbesök. 99 dagar kvar...

varför jag älskar amerika..

.. är att vi har snowdays och delays och early outs!! :D Som idag exempelvis, Igår när vi spela kort sa jag "I hope that we have a delay tmrw" och guess what!? 2 HOUR DELAY!! Så nu startar jag min dag med att titta massa bloggar och lyssna på härlig musik. Bra måndag! Lär även bli en kort dag i skolan då vi ska ha pep rally för brottarna som tävla i State under helgen och efter skolan har jag practice. puss

bakning








mina är dom tre missbildade högst upp..


Igår kom Sofie över vid halv fyra tiden. Bakning stod på schemat. Vi baka både kanelbullar (tredje gången) och sen slängde jag även ihop en kladdkaka :) Det blev mycket lyckat och min värdmamma vill nu att jag översätter recepten på engelska till henne. hihi. Idag sov jag till 12, åt "frukost" kanelbulle och kladdkaka med grädde. Skypa med mamma och nu håller jag på att fixa på rummet. Idag kommer även Line tillbaka från State i Des Moines och på tal om State så vann Jesups Austin Even 160 lbs klassen, wiihooo!! Och Ryan Hall kom fyra i 125 lbs. Vi titta på finalen igår på TVn så det var kul att se :)

des moines


Iowa's fina utsikt....

Kayla & Brittany

Des Moines



The Arena

Utsikt

Ett gäng bilder från i torsdags när vi åkte till State i Des Moines. Var väldigt härligt väder ute, vänta på bussen i endast t-shirt och jeans. hehe. Nu ska jag hoppa i säng och imorgon visar jag bilder på vad jag och Sofie har gjort idag. puss

glee forever in my heart

För er som har spotify, KLICKA HÄR så delar jag med mig av favoritlistan som spelas dagligen hos mig hihi
Hade även tänkt lägga in lite youtube videos men det vill inte funka just nu.

Idag har jag skypat med pappa, mamma och jonna. Pappa och la familia är just nu påväg genom Tyskland för att åka skidor i en vecka plus att Sverige just nu har sportlov. Men nästa vecka ska jag iväg och åka skidor på fredagen med ett gäng från skolan. Chatta även med Johanna på skype som var här i Oktober och hälsa på. Hon är på Nya Zeeland på äventyr och på söndag (imorgon för henne, klockan var runt 18 på kvällen där när vi prata) flyger hon och hennes kompisar till Australien i en månad. Nu börjar dock klockan närma sig midnatt och jag ska snart krypa till sängs. Hörs imorgon.


Jag & Johanna, oktober 2010. Följ henne och hennes kompisar på deras blogg


state..

Hemma från State nu. Var väl inte sådär jättelyckad dag, bussen åkte från skolan klockan 11 och det tog ungefär två timmar ner dit. Väl där nere gick vi och hitta våra platsen och vänta på att "våra" killar skulle komma ut på mattan. Gick under tiden och köpte pepperoni pizza och sen titta vi först på Ryan som vann. En halvtimme senare ungefär brottades Austin och även han vann så då meddelade läraren som följde med oss ner att bussen går hem igen om 30 min. Så kan ju inte påstå att vi var där nere så jättelänge. Dock påminde hela arenan och allt om Globen och Scandinavium (Horse Shows ni vet) så då börja jag tänka på Göteborg Horse Show som är nästa vecka. Önskar jag kunde vara där och titta menmen..

Så vid halv fyra åkte vi hem igen, gjorde ett stopp på McDonalds och jag köpte en McFlurry Orio. Sen var vi tillbaka på skolan strax efter 18-tiden. Nu sitter jag där nere och tittar på TV och har precis skrivit klart mitt CV för sommarjobb som jag sedan emaila till pappa. Så nu får vi se. Behöver verkligen ett jobb i sommar.

Tog även lite bilder under dagen men blev inte så jättemånga.. och det lilla vi fick se av Des Moines verka vara jättefint så skulle gärna besöka staden igen och se den mer på riktigt. Detta kan man ju knappast räkna som ett besök.

Imorgon är det iallafall en vanlig skoldag och sen kanske Track practice. Sen fick jag och Sofie en liten jobbuppgift av Dennis och det var att baka kanelbullar så det får vi väl fixa ihop. Jag kanske kan baka kladdkaka också :) Nu måste jag sluta skriva en massa här och stänga ner för idag.

so long!

state tomorrow

Finally!! Imorgon kl 11 går bussen från skolan ner till Des Moines och State Wrestling. Ska bli jätteroligt. Och jag hoppas vi har en två timmar delay imorgon för då blir det bara 45 min skola för mig. Nu ska jag ladda alla elektroniska saker och sen sooova. puss

2 hour delay

Jaha, två timmar sovmorgon idag, kul att ingen informera mig (duuumma, hoppplösssa såkallade väärdsyyster) Sen har vi inte heller våran early out, hade hellre slutat tidigare än börjat senare..
Nu ska jag iallafall titta på ett avsnitt NCIS innan jag går ner och käkar frukost. puss

ncis + mjölk

Imorgon börjar State Wrestling... två junior killar från min skola har kvalificerat sig och jättemånga ska dit. Men planen om att jag och Sofie skulle åka ner dit med Line & Kierston och bo på hotell med dom och Jessica funka inte. Men jag vet att det går en såkallad "pep bus" ner där imorgon och på torsdag så förhoppningsvis kan jag och Sofie åka ner med den på torsdag och hem samma dag. :)

Träningen idag gick bra, vi träna även med killarna som börja sin Track practice idag, så sista halvtimmen hade vi Sullivan (min american history lärare) och precis i slutet av träningen när Sullivan säger att vi kan gå kommer vår (tjejernas) track coach in i hallen och alla bara går. hahaha. Så var inte så jättelång träning idag. När jag kom hem åt jag en banan, hoppa ini duschen, åt Dennis omelett till middag och sen slappa vi framför TVn. Nu ska jag dricka mjölk, äta choklad och titta klart på mitt NCIS avsnitt. Imorgon är det onsdag, alla roliga människor kommer vara borta på state så lär väl inte hända så jättemycket. Tur att vi har en early out iallafall, och sen direkt efter det ska jag skypa med pappa och mamma.

puss och kram
vi ses snart

i skolan

Forsta Track traningen igar.. Gick helt ok. Narga jobbiga ovningar men annars ok. Har faktiskt ingen traningsvark idag, far val pressa mig sjalv lite mer idag. Nar vi kom hem igar at vi middag och sen skulle Dennis kora till sjukhuset och hamta Carol, jag, Sofie och Line foljde med och han slappte av oss pa Wal Mart. Jag och Sofie kopte lite grejer till vart biologi projekt, jag ladda upp mitt Ben and Jerrys forrad och sen kopte vi en chokladask till Carol :) Sen korde vi Sofie hem, jag och Line fixa disken efter middagen och Kendall och Shantell korde hem till Minneapolis igen. Tog sedan en lang dusch och innan jag somna titta jag pa ett avsnitt av NCIS och at choklad som jag fick av Line :)

Vi hors ikvall. pusss


study hall

Sitter i skolan just nu, har study hall och ar i Browns rum med Line, Line ar min vardfamiljs utbytesstudent fran forra aret och hon ar fran Danmark. Jag och Dennis var och hamta henne pa flygplatsen igar. Var riktigt roligt att traffa henne och on ar jattetrevlig :) Carol ar fortfarande pa sjukhuset och det var blindtarmen som dom fick operera bort pa henne, forhoppningsvis kommer hon hem ikvall eller imorgon.

trött

Nu är jag hemma från flygplatsen, *hemliga gästen* är mycket trevlig. Imorgon får ni veta vem, vill inte berätta då det är en överraskning. Kommer bli en intressant dag i skolan imorgon. God natt

what a day...

Vilken dag... Carol ar pa sjukhuset, har precis blivit opererad. Hon hade stora magsmartor imorse sa dom akte in till sjukhuset. Varit ivag hela dagen men hon kommer bli bra igen, prata med Dennis innan :) Sa om cirka en halvtimme kor jag och Morgan ner till flygplatsen och hamtar varan *hemliga gast*

Imorgon efter skolan borjar Track practice, ska bli naaajs att komma igang och forsoka komma i form igen. PROM och BEACH 2011 here i come!! pusss

sunday

Resturangbesoket igar var mycket trevligt, vi at pa resturang Ferrari i Cedar Falls och det var jag, Dennis, Carol, Shantell, Kendall & Morgan. Jag at fettichini Alfredo, idag har jag inte sa mycket planerat. Forutom ikvall :) Vi hors. PUSS

dags att sova

Hemma efter en mycket rolig kväll och massa skratt. Nu tänkte jag stupa direkt ner i sängen. Vi hörs imorgon. Trevlig lördagmorgon Sverige :) och det känns ännu bättre att vi har -1 grad ett på natten och Helsingborg har -6 grader åtta på morgonen. hahaha. puss

fredag

Äntligen fredag!! Efter skolan idag var det track meeting, träningen börjar på måndag... känner på mig att jag kommer dööö av träningsvärk.

Ikväll ska jag till Texas RodeHouse med Sofie, Caitlyn, Abbie och Bailey och fira Caitlyn som fyller 17 år idag. Därefter blir det bio, Just go with it. Bilder kommer imorgon. puss


MEDDELANDE

Min pappa klaga pa att jag inte skicka nagot meddelande till honom pa facebook sa snall som jag ar slangde jag ihop ett litet gulligt innan konserten igar

" just nu siter jaa på mit rumm nyduchhad och fiin. ikväl e det konsertt på skolann med körren och vi ska sjönga thre songer, Sofie scka ditt ock filmma så jaag kan legga up filmmen på mitt veldigt popölöra blög juliamerica.blogg.se nu möste ja borja gåra mitt schnygg så ja schunger mykket vakkert ikval. pus jag love dich ♥
p.s. min schvenska is very daalig, bot i amerikat förr länge "


Nu har jag draaaaaama. xoxo 

redo



Sminket och kläderna på plats, har min blårandiga tröja från Forever 21, Levisjeans och halsband från mamma. Endast håret som ska fixat och om 20 min hämtar Caitlyn upp mig. Hörs formodligen inte förän imorgoneftermiddag (kväll svensk tid) Så därför önskar jag nu er allihopa en trevlig fredag. puss

när jag blir stor ska jag bli rik

I måndags fråga Kierston om jag och Sofie ville följa med henne och *hemlig gäst* till Des Moines (Iowas huvudstad) nästa vecka onsdag till lördag då State Wrestling går där. Vi skulle då bo på hotell, se staden och olika mall men självklart är det några problem. 1. Jag är iprincip pank 2. Vi måste ha en vuxen där nere som ska gå på state wrestlingen och som kan typ "hålla koll" på mig och Sofie pga organisationens regler. Så vi får se...

Idag dansa jag och Sofie Just Dance efter skolan och sen slappa jag framför NCIS. Nu ligger jag utslagen i sängen och ska sova. puss

p.s. choir har en konsert imorgonkväll på skolan, wish us luck!

90

90 dagar kvar, sen får jag äntligen krama om min älskade pappa, lillasyster och låssemamma (styvmamma låter hemskt!) Jag längtar så jag nästan spricker men samtidigt skrämmer det mig hur lite 90 dagar faktiskt är och att jag snart ska åka hem igen. Från ett hem till ett annat, konstig känsla...

Så vad har hänt i amerikat idag? Inte så mycket faktiskt, gick upp vid sju imorse, duscha, skypa med pappa och stella som var hemma från jobb och dagis då min lilla sessa har 39 graders feber! :''( Skolan rulla på hyfsat bra och i drama klassen skulle vi vara "svenskar". Alla skulle säga något på engelska med svensk accent och jag var domare. Var väl en blandning mellan country/texas och tysk accent. Sen skulle jag då säga något på svenska och jag sa något väldigt random, haha typ "jag vet inte vad jag ska säga så jag bara babblar på" och efter att jag sagt det så säger min lärare "that's sexy!" ehm, japp så sa han. dock sa han typ direkt efter "oh, that was very inappropriate, hahaha" helt sjukt, alla i klassen bara titta på varann och jag viska "well, i know i wont speak swedish infront of him again..." nog om det. När jag sen kom hem från skolan så nästan direkt körde jag och Carol till *hemligt place* och fixa *hemliga saker* och sen körde vi till Kwik star och jag hämta ut pengar och betala min flygbiljett till Arizona (som vi btw åker till om typ en månad, wiiiii, saknar min lilla stella) Sen åkte vi hem igen och jag somna på soffan, galet trött. Sen har vi inte gjort så mycket mer förutom att äta middag, kyckling, nudlar och vitlöksbröd mums och sen spela vi en runda kortspel. Och jag har massor utav nya kortspel jag får lära er allihopa där hemma till sommaren. Så nu kan vi spela mer än Stop hos mormor och morfar :)

Nu ska jag stänga ner här och sova, baara onsdag imorgon men lille-lördag så får väl hitta på nått skoj och på fredag ska jag till texas rode house och bio med kompisar eller skolans sweetheart dance, på lördag kommer Kendall och Shantell (värdbror + fru) hit och på söndag kommer *hemlig gäst*

so long!

JÄVLA HUND

Okej, måste bara får avreagera mig lite. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!

Så idag efter skolan dansa jag och Morgan just dance på Wii, jag lägger min halsduk (världens finaste underbaraste halsduk som jag älskar så mycket och som min fina underbara mamma sticka till mig) i soffan och då lägger sig Aarikka (en av våra hundar, bitchiga storasyrran som vi kallar henne) på den och sover, visst fine tänker jag. Sen när vi är klara och jag ska ta min halsduk hittar jag två FETE stora hål, hon har då alltså biti sönder min halsduk. Dock är hålen inte grymt stora men tillräckligt stora för att jag inte kommer vilja använda den och förstöra den ännu mer. FAAAAN. Så förlåt så himla mycket mamma att jag inte var mer rädd om den, fast dock är jag jättearg på aarikka, fast hon fattar inte...

Nu ska jag titta på Sex and the city och soooooooooooova och hoppas att jag vaknar upp på bättre humör imorgon!

inside my closet



Det har ju blivit en del kläder under dessa fem månaderna. bilden tog jag idag efter att jag tvättat allt. Nu ska jag hoppa i säng och titta på NCIS. Imorgon måste jag vara på skolan redan 7.30, urk.


LÅNG DAG

Igår var det en lång och rolig dag. Började med att jag gick upp vid halv nio. skypade med pappa och stella. gjorde v mig sen och gick ner och käka frukost. vid halv tio körde jag och carol och hämta sofie, in till skolan för att gå på prom dress sale. jag och sofie prova massor utav dresses och det sluta med att vi kom hem med vars en som vi fick låna gratis. hur snällt som helst av autumn och hennes familj :) dock behöver min läggas upp lite då den är lite för lång. Vid 12 var vi hemma igen, åt nybakta bullar och vid ett körde vi ner till iowa city. det var jag, dennis, carol, sofie och morgan. jag och sofie hann tyvärr bara gå in i tre affärer då det blev tajt med tiden men förhoppningsvis kan vi åka dit snart igen and for the record. denna shoppningturen var inte planerad. det var i fredags som carol och dennis fråga oss om vi ville hitta på något och dom sa detta som ett exempel plus att sofie hade aldrig varit på detta köpcentret. iallafall, när vi var klara så körde vi till en liten by som tydligen hade varit tysk för jättelängesen och hette amana colonies, först gick vi in i en liten butik där dom hade allt från godis till påsksaker och ljus. köpte där tyskt choklad och en liten present till någon. sen gick vi över gatan till resturangen för att äta middag och t.o.m. på menyn så stod det lite på tyska. jag åt kyckling schnitzel med pommes, jättegott. sen körde vi hemåt och var hemma runt halv åtta, dock körde vi hem sofie direkt då hon inte mådde så bra.

När vi kom hem så packa jag upp mina saker, fota, ladda in dom i datorn, hann byta om till myskläder och vid åtta så kom kara, nick, luke och brady över och först spela vi en runda biljard och därefter körde vi just dance på vårt Wii som vi har här. sen avsluta vi med att titta på film och jag somna vid halv två. Idag gick jag upp runt elva, skypa med mamma, gick ner och käka frukost, skypa med pappa och nu sitter jag här. ska strax gå ner och sätta igång en maskin tvätt. slänger även upp lite bilder på min prom dress och vad jag handla.


Min prom dress :)


Två par skor, strumpor, avsminkningsservetter, sminkborstar, solbrillor, två tröjor - forever 21
jeans shorts och skjorta - Abercrombie & Fitch
T shirt - Dillard's

iowa city



Nu åker vi till Iowa City. Later alligators <3

snygga tjejer går på basket





Nu åker vi tillbaka till skolan och hejar på våra kompisar som spelar sista basket hemmamatchen ikväll. Önska oss lycka till!! puss

FINALLY!!!!

YEEES, killarna vann matchen idag med 10 poäng. Härligt. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart släcka. Vanlig skoldag imorgon men sen är det helg. Pusss

MORMORS DAG

Skolan idag var lugn. Hade bara ett test i American History, inte så jättesvårt. Efter skolan följde Sofie med mig hem och jag, Dennis, Carol, Morgan och Sofie spela en runda kort. Sen stack Sofie iväg och skulle sola med en kompis och jag och Morgan ska snart bort till skolan och titta på kvällens basketmatch. Förhoppningsvis vinner vi idag! Börjar bli tråkigt med alla förluster. Sen vill jag även passa på att säga
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR!! HOPPAS DU HAFT EN UNDERBAR DAG SÅ SES VI OM EXAKT 4 MÅNADER! puss & kram, saknar dig och morfar jättemycket.

delay

Hemma igen, Chris körde hem mig vid 19-tiden och Dennis och Carol kom hem strax efter 21. Hade somsagt en till snowday idag. Jag och Sofie sov gott ända till 12. Gick upp, åt frukost och låg sen i sängen hela dagen och titta på webb-tv. haha. Så har inte varit sådär jätteaktiva... Imorgon är det dock skola som börjar 10:15 då vi har två timmars delay. Naaajs. Nu ska jag försöka sova. Vi hörs!

FRÅGA

Pratar ni engelska med varandra?
För det mesta pratar jag och sofie engelsa med varann, ibland i skolan pratar jag svenska med henne bara för skojs skull plus att sofie förstår svenska bättre än vad jag förstår norska.

SÖT PHEEST <3



Mitt lilla charmtroll, i miss u <3

SNOW DAY nr. 2

Ytterliggare en snödag imorgon. Fick reda på det nu ikväll. naaaaaaaaaaaaaajs. Nu ska jag och min norska titta på Svenska Hollywoodfruar på tv3play. xoxo

SNOW DAY

Jahapp, då blev det en snödag idag. Har snöat jättemycket inatt och tydligen ska det komma in en stor storm snart så vi får väl se. Kanske inte blir någon skola imorgon heller.. Gick iallafall upp vid halv elva imorse, käka frukost. Skypa med bästa Cherie i över en timme, Caitlyn och Abbie kom även förbi en sväng då Caitlin (Sofies värdsyster) fyller 17 år idag. Just nu sitter jag och Sofie och pluggar då jag skulle haft prov i American History idag. LATERO


FEM MÅNADER + EN DAG



Suttit i köket i nårra timmar nu ikväll och pluggat. Efter skolan hängde jag med Kierston och kom hem vid halv fem. På lördag ska Kierston och jag till the mall och shoppa, snacka och lära känna varandra bättre, hihi. Just nu ligger jag i sängen och ska sätta igång ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar innan jag somnar. Imorgon måste jag vara på skolan 07:30 såvida vi inte får late start eller snowday. Men vi får se, vi tar det som det kommer.


RSS 2.0