SUNDAY EVESitter och pluggar samtidigt som Ponnyakuten spelas i bakgrunden, när plugget är klart blir det en runda på löpbandet.

FRÅGA

Trevlig blogg! Du verkar rik som kan shoppa så pass mkt... Är det billigare där än hemma i Sverige? Ungefär hur länge går du i skolan om dagarna? Ha det bra!
Tack, dock kan jag väl inte påstå att jag är rik, jag får fickpengar varje månad av mina föräldrar och då brukar jag handla. Och ja, det är billigare än hemma, exmpelvis köpte jag mina äkta levis jeans för 31 dollar (ta 31x7) I skolan går jag mellan 8:15 och 3:15 varje dag.

SHOPPING

Igår fick jag med mig ett par skor, tre par örhänge, armband, levis jeans och t-shirt. En mycket lyckad fredag. Nu blir det film och popcorn. Puss

CUPCAKES-BFF


Skitkass bild, men det är iallafall ett bästis-armband som vi köpte idag. Vi både har en cupcake och på min står det "Best" och på Sofies står det "friends" Gulligt och amerikanskt :) hihihi

FAAAAANDÅÅÅÅ! Dumma tv4play. Ville titta på kvällens Lets Dance avsnitt då jag är hemma hos sofie och deras internet är snabbare, men nej. "Videon är av rättighetsskäl bara tillgänglig i Sverige" Jaja, skitsamma. Nu ska jag och sofie titta på Gleeeeee då vi är så trötta efter dagens shoppning. Vad jag köpte får ni se imorgon :)) Nu ska jag gå och borsta tänderna då sofie tjatar på mig och jag svarar hela tiden "yes mommi" haha.

THURSDAY

Hände en väldigt rolig/mysko sak idag, efter skolan åkte jag och Sofie hem och vi satte oss och spela kort. Spelet går ut på att man ska samla poäng, om du exempelvis har -50 så är det jättebra. Iallafall, jag och sofie spela och när vi var klara (Det är ett golf spel så man spelar nio hål) blev mina poäng -102 och det är antalet dagar som är klar tills pappa, stella & tina kommer hit :) Antar att det bara var slumpen, men lite roligt ändå. haha. Nu ska jag gå ut och titta på TV med resten av familjen. Min värmemaskin är på för fulla muggar i mitt rum. Puss

p.s. mamma, uppdatera min spotify är du snäll :)

TRACK & FIELD/150 AMERIKA DAGAR

Sitter i Study Hall just nu. Tankte bara saga att jag just nu bor hemma hos Sofie i en vecka tills D & C kommer hem igen. Igar efter skolan gick jag till the office och skrev upp mig pa listan for TRACK season som borjar nan gang i slutet av februari/borjan av mars tror jag :) Det lar bli mycket spring och styrka men det kommer bara bli kul. (sager jag nu, haha) OOOHHH, jag e sa laddddad!! :)

p.s. track ar friidrott och jag kommer springa kort distans

GOD MORGONKlockan är lite mer än halv åtta just nu, ska strax gå ner och äta frukost därefter kör vi till skolan. Så fort jag kommer hem från skolan idag ska jag träna på maskinen, tvätta, packa och duscha och försöka vara klar till halv sex. Då kör jag och Denny bort till Sofie och han dumpar mig där och fortsätter sen till flygplatsen :) Nu är det dags för skola. puss

MINA SMÅSYSKON


I miss u guys <3

nu ska jag gå ner och dricka ett glas mjölk, borsta tänderna med MIN tandkräm och sen soooooooova.
so long!

STELLA 1 YEAR OLD TODAY!

 

IDAG FYLLER DEN HÄR LILLA SESSAN ETT ÅR!! TYVÄRR KOMMER JAG INTE KUNNA VARA I ARIZONA TILL HELGEN FÖR ATT FIRA HENNE MEN JAG TRÄFFAR STELLA IGEN I MARS!

Stella är alltså mina värdföräldrars första barnbarn och jag är värdmoster till henne, haha :)

25, JANUARI, 2011
Sitter och mumsar på lite amerikanskt godis, nämligen godingarna Skittles och sura är dom också. Var på Wal Mart i Indepencence idag efter skolan med Sofie och Morgan. Var basketmatch ikväll på skolan men jag gick aldrig. Är väldigt trött och mitt huvud är helt tungt från igår med konseren och allt som förövrigt jättebra!! Idag på lektionen prata vi igenom gårdagen och vocalläraren var jättenöjda med oss och han hade fått fina kommentarer från massor av olika männsikor. Men jag måste erkänna, jag kände mig lite töntig när vi hade våra concert-kläder på oss, haha. Kommer upp en bild här såfort jag får den av Caitlyn.

WEEKEND


Sofie, jag & Morgan igårkväll på bowlingen.

i fredags hade vi somsagt en 2 hour delay, chill dag i skolan och pizza till lunch. på kvällen gick vi på skolans basketmatch som vi åter igen förlora, dock var vi nära denna gången. i lördags kom sofie över, vi baka kanelbullar, vi brände kanelbullar och satte igång brandlarmet haha. på kvällen stack vi till waterloo och bowla med morgan, brady, luke, bryce, ryan, collin, cody, kaylea och taylor. jag fick en sko i huvudet (självklart inte med meningen) och vi var hemma igen vid halv elva. vi bestämde oss då för att spela biljard och det var jag och sofie mot morgan och brady. efter en timme tröttna vi och då satte vi oss och spela kort. därefter körde morgan hem brady som skulle upp och jobba dagen efter. sen hade vi tjej-snack och prata en massa om vem jag och sofie kan gå på prom med, hahah. ;) Vid halv tre ville sofie titta på film och vi tittade på the incredibles och jag somna nästan direkt och idag vaknade jag runt halv två tiden, haha. Rolig helg med andra ord. Nu har jag lite plugg att ja itu med och imorgon är det skola igen. Kommer nog inte bli någon uppdatering imorgon för klockan 12 åker vi i kören iväg till Hudson och ska ha en konsert där klockan 19.00. Vet inte hur länge den kommer vara men förhoppningsvis inte allt för länge.

2 HOUR DELAY

Fick reda på runt halv åtta ikväll att vi har en två timmar försening imorgon vilket betyder att vi börjar 10:15 istället. Lite roligt då det hela dagen varit solig och fint ute, dock är det sjuuukt kallt. Just nu har vi -20 grader!
Vill också bara slänga in ett stort tack till ALLA som har skickat fina paket till mig, satt in pengar på mitt konto istället för julklapp och gömt 1 dollars-sedlar i en tidning ;) Jag uppskattar det så himla mycket och är ert evigt tacksam. Nu ska jag sova, imorgon är det skola!

LILLA LANDET LAGOM

Januari är nog årets tråkigaste månad. När jag var hemma i Sverige var den tråkig för det var bara en tävling den månaden och på den tävlingen frös man alltid röven av sig och det gick aldrig speciellt bra för mig (förutom med Julius och första gången med Lorettan) Skolan började igen efter jullov och man längtade till sportlov. När jag nu är i USA är det inte bara tråkigt, det är jobbigt också. Man börjar nedräkningen till hemfärd samtidigt som man vet att det är lång tid kvar.

Jag har en otrolig hemlängtan just nu, missförstå mig inte. Jag trivs bra här och med min värdfamilj men det blir aldrig som hemma. Här blir jag inte väckt av pappa, stella och nicke klockan åtta en lördagmorgon när tina är iväg och jobbar. Här smyger jag inte upp tidigt en söndagmorgon för att ta moppen till stallet och åka på tävling och gör allt för att inte väcka mamma. Ändå kommer hon till dörren och pussar mig hej då och vinkar från fönstret när jag kör iväg.

Under dessa snart fem månader har jag växt otroligt mycket som person och jag känner mig själv bättre nu. Min styvpappa trodde att jag bara skulle klara det fram till jul. Innan jul trodde jag faktiskt på honom, men samtidigt ville jag inte ge upp. Jag ville bevisa för honom och alla andra att jag faktiskt KAN slutföra något som jag påbörjat. Det är en av mina negativa sidor, jag vill så mycket och göra så mycket men ofta blir det att jag tröttnar och lämnar det halvgjort (som att städa mitt rum exempelvis). Men jag vet att jag kommer klara av detta året galant, visst har jag haft min svackor då jag ville sätta mig på första bästa plan hem. Jag har haft några extremt tuffa dagar under dessa månader men jag har klarat mig. Jag har lyckats ta mig ur dom och det har gjort mig till en starkare person.

Men just nu är det tufft, jag räknar dagarna tills pappa, tina och stella kommer hit. Att få visa dom mitt liv här och bara tanken på att dom kommer se mig graduate från high school gör mig helt lycklig. Jag har redan valt ut resturang som vi ska äta på efter min graduation. Men jag ska kämpa mig igenom tråkiga januari för sen kommer jag ha fullt upp resten av månaderna.

Snart kommer jag hem till lilla fina underbara landet lagom, tills dess.
so long

ONSDAG

Igar nar vi spela kort kom det tva paket, ett fran skane och ett fran stockholm :) Har inte hunnit lagga in bild an, idag har jag varit hemma fran skolan, Sofie kom over efter skolan da vi skulle baka cup cakes for ett projektarbete vi har i biologin. Imorgon ska vi fortsatta da det ska vara klart pa fredag. Just nu ar Dennis och Carol pavag till flygplatsen da Carol flyger till Arizona idag. Jag har hemma sjalv nu da Morgan har college class. Nu ska jag titta pa NCIS. Vi hors imorgon med bilder. xoxo

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN!

Kan du sjunga? Alltså bra? Tack för en trevlig blogg.
När jag sjunger i duschen låter det bra, sen får vi se. Min Vocal lärare är nöjd med mig


Vilken mat har du ätit mest av i USA, saknar du den svenska maten ? Hur är perfonerna i Usa jämnfört med i Sverige, trevligare eller elakare .. ?
Jag ska väl säga att jag har ätit ganska vanlig mat. Min familj är bra med maten och lagar mat nästan varje kväll om vi inte äter ute eller beställer pizza, men för det mesta är det hemlagat. Ja, jag saknar den svenska maten, vanlig enkel pasta och köttbullar eller korv. Personerna jämfört med Sverige är nyfikna, väldigt pratglada men svåra att komma nära.


vad kommer du lära dig av resan ? varför ville du åka från början ? (:
Mycket, jag har blivit mer självständig, mogen, bättre självförtroende. Jag ville åka för att jag kände att jag behövde en förändring, en paus helt enkelt från mitt svenska liv, men också för att lära mig flytande engelska, uppleva high school och USA.


Skulle du kunna filma lite med din mobil från skolan och dina skolkamrater så man får se hur det går till? Kanske lite på lunchen eller ngt? Undrar också vad du tycker, hittills, är den största skillnaden mellan svenskar och amerikaner? kram från faster ps. du är jättesöt på bilden :)
Tyvärr får man inte ha sin mobil uppe på lunchen, ser dom den så tar dom den ifrån en. Kanske kan få ihop nått i slutet av mitt år här. Största skillnaden är att amerikanarna är inte ytliga, i alla fall inte dom jag känner. Personerna bryr sig om sitt utseende väldigt mycket, 1000 lager smink men bara för att en annan inte har smink ser dom inte ner på den personen.


Har du fått hålla ngt föredrag i skolan om Sverige och ditt liv i Sverige? Vill de det? Jag undrar alltså hur intresserade de är av dig och ditt liv i Sverige.
Nej, något föredrag inför klassen har jag inte, men massor utav frågor har jag fått. Den dummaste var i förra veckan, en tjej fråga om jag var från Sverige, jag svara ja och därefter fråga hon om jag då kunde prata svenska!? Haha.


Hej hej, här kommer några frågor ..
undra lite när du var klar me Alla dina ansökningar så att organisationen kunde börja leta familj?
Sen undrar jag också lite över hur mycket pengar du spenderar i månaden? Organisationerna säger ju runt 3000 men tycker det verkar lite. räcker det verkligen? :S
Fråga nr 3: vad är det märkligaste du stött på så här långt in på ditt år i USA?
4 : är din värdfamilj kristen? Så pass kristen att de går i kyrkan varje söndag och så?
5: är du nöjd med explorius? Är de lätta att få tag på och vet vem du är och så?
6: varför valde du just USA?

jätte bra blogg!! gillar att du lägger upp så många bilder och så :D jätte kul!
Tack så mycket J
1. Hmm, kommer inte riktigt ihåg men tror jag blev klar med allt i februari/mars kanske? Så ganska sent.
2. Pengar är olika från månad till månad. Jag får 2500 kr varje månad av mina föräldrar och det tycker jag att jag har klarat mig ganska bra med. Fast självklart blir det dyrare vissa månader, exempelvis i september, när jag precis kom hit. Det var massor utav kostnader i skolan, kläder till homecoming, skolsaker. Sen har jag rest ganska mycket med min värdfamilj och jag har varit lyckligt lottad att jag inte har behövt betala så mycket där. Förutom om jag vill shoppa eller nått vilket är självklart. Men när vi körde till Texas betala dom hotellet dit och hem.
3.Det märkligaste är nog skolan, man måste vänta till klockan står exakt på 3:15 innan man får sluta, då 3:13 står alla vid dörren och stirrar på klockan.
4.Ja, dom är kristna, dom går i kyrkan, men inte varje söndag. Jag har inte gått med nån gång men jag planerar att gå med nån gång för att se hur det är i en amerikansk kyrka då jag har hört att det ska vara väldigt annorlunda.
5.Trots att jag missa Soft Landing Campet i New York innan jag åkte hit (som btw INTE var Explorius fel) så är jag JÄTTENÖJD med dom. Dom vet för det mesta vem jag är när jag mailar. Dom svarar snabbt och allmänt trevliga.
6. För mig fanns det inget annat än USA i tankarna, kanske för att jag var i Florida 2009 och det var mycket den resan som gjorde att jag ville åka. Efter att jag hade valt hade jag lite tankar på Australien men nu när jag är här hade jag inte velat vara någon annan stans.  


HEJ JULIA
SNART FLYGER JAG TILL DIG I AMERIKA PUSS OCH KRAM
Ja det gör du min fina lillasyster, I MISS U ! 


Varför rider du inget i USA? Finns det inget stall i närheten?
För att jag inte vill, det finns ett stall i närheten vad jag vet där det bor en tjej som håller på med hoppning som jag träffa i Oktober. Anledningen till att jag inte rider här är helt enkelt att jag inte ville, visst saknar jag att rida och tävla med Lorett (min ponny) men jag kan inte se mig själv rida runder här i USA. Jag kommer ta upp ridningen och tävlande när jag kommer hem men jag känner att jag behövde den när pausen för att få tillbaka gnistan för ridningen igen och gnistan kommer finnas när jag kommer hem till Sverige.


 1: Hur många % har du i biologin ?
90,1 % vilket är A- (-mvg)
2: Hur går det med kören ?
Bra :D
3: När börjar din träning igen ?
Min egna? Eller skolan? Håller på med min egna träning och track börjar i mars tror jag
4: Vad händer i helgen ?
Vad som har hänt i helgen är, i fredags kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, i lördags åt jag pizza och titta på the shining hemma hos Kara.
5: Har du shoppat fler kläder ?
Senaste inköpet var skjortan och tröjan från pacsun
6: Har du gjort slut med B & J ?
Haha, nej det har jag inte, vi har bara tagit en paus. J 


Vad är det första du ska göra när du kommer hem? Vad är det första du ska äta när du kommer hem?
När jag landar på Kastrup ska jag först krama om min mamma därefter kommer vi köra direkt till stallet och då ska jag rida ut på Lorett J Det första jag ska äta? Mormors kanelbullar!!


DON'T STOP BELIEVIN'Detta är en av låtarna som vi ska sjunga i kören på våran Pop-consert i februari :) Dom söker även solister till en liten part tror jag...

HEMMAKVÄLL ISTÄLLET

Blev ingen middag och bio med kompisarna. En av dom blev sjuk så vi strunta i det. Istället har jag bara varit hemma, vi har spelat kort, ätit choklad och tittat på golden globe awards live från LA. Nu ska jag krypa till sängs och titta på Glee (som förövrigt var en av skådespelarna på bilden nedan och tyvärr inte min pojkvän mormor :)
Imorgon ska jag svara på era frågor så fortsätt fråga på, ni har natten (i usa) på er!


SÖNDAG

Intensiv dag. Vid 12 stack jag, Dennis, Carol, Morgan och Morgans mamma Jill som är på besök här över helgen till Applebee's i Waterloo och käka lunch. Därefter åkte vi till köpcentret. Jag köpte en födelsedagspresent till deras barnbarn Stella som snart fyller 1 år. Underkläder från Victoria Secret, och lite grejer till min lillasyster Stella som jag kommer skicka hem i paket på tisdag då jag och Carol ska till post office. Ikväll ska jag iväg till Independence med Kara, Mitch och Nick. :)

p.s. imorgon tänkte jag svara på era frågor så fortsätt fråga på HÄR!!

G


Hej snygging :)

Lyckad kväll som börja med att jag, sofie, kara och nick åt pizza i independence på pizza ranch. därefter åkte vi hem till kara som även hade bjudit in en av sina kompisar som helt plötsligt blev 8 killar. Vi spela pingis och titta på en skräckfilm... så nu ska jag titta på my new tv serie crush. Kan ni gissa vilken? :) (ledtråd: klicka HÄR!)

ARIZONA BOKAT!

Den 14 mars drar jag till Phoenix/Mesa, Arizona och hälsar på hos min värdsyster med min värdfamilj!!! :D Kommer hem den 23 mars!

Sofie har sovit över här inatt, vi har tittat på Glee nu på förmiddagen och nu ska vi träna. Ikväll blir det nog film hos Kara :) Och fortsätt ställa frågor!! :)


FRÅGESTUND


VI KÖR TILLS JAG SÄGER STOPP!! (och snälla fråga nu annars blir det pinsamt...)

FRÅGA

Hejsan ! Jag bara funderar på vad du kommer att ta med dig efter din resa i USA? Något speciellt du tänkt på ? Btw en helt awesome blogg, love it ! :)
Tack så jättemycket :) Hur menar du med att "ta med dig" Minnen? Ett speciellt ögonblick? Jag kommer ta med mig alla minnen, bra som dåliga. Homecoming, resorna jag har fått chansen att göra, alla minnen med mina amerikanska kompisar. Lite svår fråga men jag kommer ha mycket minnen när jag kommer hem och självklart hoppas jag att jag inte tappar allt för mycket av min engelska ;)


ANOTHER QUESTION

Passar på att ställa en fråga till när du endå är igång:)

Jag undrar hur du gick till väga när det gäller flytten från svenska skolan dit?
Vem kontaktade du? Hur gör man? Får man bidrag? Och hur bor du nu?

Grym blogg förresten! <3

Tack sa mycket :) Det anda jag gjorde vad gallde skolan i Sverige var att jag sa till dom att jag skulle aka pa ett utbytesar till USA, jag gjorde en intresseanmalan pa www.explorius.se som ar min svenska organisation, jag blev kallad pa intervju och ungefar 2 veckor senare fick jag mitt brev om att jag hade kommit med. Man kan soka bidrag och olika stupendium, jag sokte ett tror jag men fick tyvarr inte det. Sa kostnaden for ett utbytesar ar valdigt hog plus sen maste man aven ha fickpengar for varje manad som inte ingar i Explorius avgift. Jag bor i en vardfamilj och ar deras 16de utbytesstudent. Jag har aven en till organisation i USA som heter ICES och det var ICES som placerade mig. Hoppas du forstar lite mer nu hur det gar till och har du fler fragor, lamna en kommentar har eller maila mig pa Juliia.Roosen@hotmail.com :)


QUESTION

Hei, jag har funderat över om du tkr det är svårt att hänga med i skolan då det bara pratas engelska ? T.ex. på vissa av de naturvetenskapliga ämnena (antar att du har det). Kraaaamar, ps en väldigt söt blogg :)
Tusen tack sotis! I borjan var det saklart lite krangligt med nya ord och termer for olika amnen, men det anda svara att forsta amnet som jag har ar Biologi. Tyvarr var det ett amne som jag var tvungen att ha. Matte daremot har jag inte och det ar jag valdigt glad for. Dock kommer jag behova jobba hart i host nar jag borjar i skolan i sverige igen och ska lasa Matte B efter 2 ar utan matte. Men har svart for matte i vanliga fall sa. Hoppas du farstar mitt svar da jag nu sitter i skolan pa skolans dator och inte har vara tre sista bokstaver.

KLAGA TILLBAKA

Okej, ni klagar pa att jag uppdaterar for lite men sen nar jag val uppdaterar sa kommenterar ni inte... Konstigt!

USA 2OO9

 
Jag och min lillasyster i Orlando, FL 2009
 
Min styvsyster Linda, lillebror Jonathan & jag, Orlando, FL
 
Richard, Robert, Jonathan & jag
 
Mina styvsyster Hannah, jag, Linda, Jonathan, Stella och styvmamma Tina. Pappa är bakom kameran. Hollywood Studios, Orlando, FL
 
Min biljett in

Parad

En karusell

Delfin Show, Sea World

Späkhuggarshow
 
Coco Cay, en av Bahamas Öar

Jag och Linda ska ut och snorkla på Coco Cay

Linda framför båten

Solnedgång, Nassau, Bahamas

Jag och min lillebror, Nassau och dom berömda husen i bakgrunden

Jag och pappa

Tillbaka i Fort Lauderdale/Miami

Jag och lillebror på väg till Everglades

Jag och lillasyster Stella badar i Mexikanska gulfen

Jonathan, Linda, Jag och Stella

Mina småsyskon <3

Salvador, Hannah, Jag och Linda

KJAM

Precis efter vi klivit av båten i Nassau

Pappa, Jonathan, Tina och Stella

Jonathan, Hannah, Jag och Linda efter ex antal gånger i våran favoritattraktion. Coloradon på Liseberg - släng dig i väggen!! haha.


Jahapp, nu fick ni även ett litet bildregn från mig och min famlijs Florida & Bahamas resa i Oktober och November 2009. Mitt livs bästa resa någonsin om man inte räknar mer mitt år just nu i Iowa. Men Florida/Bahamas 09 var en resa. Mitt år i Iowa är ett eget kapitel i mitt liv och kommer alltid vara.

p.s. mitt spotify konto behöver uppdateras. mamma, jag skickar inloggningarna till dig på fb ifall att du har glömt dom :)

Tolfte januariMin frukost imorse (06:35 togs bilden) när vi käkapå International House of Pancakes innan skolan. Jag åt chocolate chip pancakes, vet inte om jag gillar det. Men tror inte jag ska beställa det nån mer gång, men helt ok annars. Skolan var sen idag så himla onödig. Mellan 9 och halv 12 satt jag och Sofie i bibloteket på facebook och gjorde inte ett skit, haha. Blir likadant imorgon. Nu ska jag titta på Sex and The City!

4 MONTHS

Mycket saker som hander nu. Men nu ar det iallafall 110 % klart att den 12 maj (idag om EXAKT 4 manader) kommer pappa, tina och stella hit till Jesup. Ohh, jag ar sa glad! Pappa och Tina kommer sova pa hotell i Waterloo och Stella kommer sova hemma hos mig :D Lamna aven in en lapp med mina resedatum till rektorn. Kommer bli tajt mellan Arizona och New York + DC resan (om det blir av) Men jag hoppas jag kan vara ledig til bagge resorna.

OKEJ

IHOP som jag namde innan star for International House of Pancakes och jag var dar imorse med Sam, Austin, Jordan och Henry och at frukost. Just nu sitter jag i skolan, chill dag idag da alla freshmen, sophmors och juniors har ITEDS test. Typ natt stort test infor college tror jag. Vi hors senare. puss

IHOP

Imorgon ringer klockan 05.00, jag ska iväg på äventyr innan skolan börjar... Kommer vara stendöd resten av dagen, men det tar vi då. Btw så förlora vi matcherna idag igen. Tjejerna med typ 10 poäng och killarnas med typ 4 eller nått. Killarnas var riktigt spännande menmen. Nya tag på fredag mot Wapsie. Nu är det dags för mig att sova.


BASKET

Blir bara en liten snabb uppdatering, ska ner och titta på TV med värdfamiljen innan jag och Morgan åker tillbaka till skolan för att titta på kvällens basketmatch mot Hudson. Önska oss lycka till. LETS GO J-HAWKS!!

SÖNDAG 9de

Vi sov till ett. Käka frukost. Spela kort. Försökte bestämma om vi ska åka till Hawaii eller NY & DC. Jag vill till Hawaii den 2 - 9 april. Sofie vill till NY & DC samma datum. Jag tror Sofie vinner. I februari kommer jag åka till värdbrorn i Minneapolis igen. Mellan den 14 - 22 mars befinner jag mig hos värdsyster i Arizona. 2 april till 9 april reser jag iväg igen (förhoppningsvis). Den 16 april är det PROM. Pappa, Tina & Stella kommer hit i maj. Den 15 maj är det graduation. Jag åker till Minneapolis igen med båda mina familjer. En mycket bra dag med andra ord. Nu ska jag sova. Imorgon är det en ny skolvecka, jag klagar inte. puss

DAGENS: +/-


hand i hand, livet ut. jag älskar dig <3


+ lunch på Hu Hot med Morgan, Sofie, TJ, Forrest och Taylor
+ kanelbullebakning
+ världens bästa kärlekssång
+ kvällens basketmatch
- som vi förlora...

NU blir det eclipse, tjejsnack och mys med bästa vän som sover över här. Vi hörs imorgon. puss

BLESS THE BROKEN ROADSDu kan även lyssna på låten HÄR på spotify!


I'M A PROUD J-HAWKS, AND WILL ALWAYS BE!

Hemma från kvällens matcher i Denver. Överlag tyckte jag både killarna och tjejerna spela bra, titta dock inte så noggrant på tjejerna mer än att jag vet att ni förlora. Killarna började riktigt bra i första och andra perioden (man spelar 4 varav varje är 8 min) men dom sista två tappa vi och sista minuterna gjorde det andra laget typ 10 poäng.. menmen. Imorgon är det hemmagame och jag hoppas verkligen vi vinner!! Ska strax gå och lägga mig, imorgon kommer Sofie hit och vi ska baka kanelbullar om vi har alla ingredienser hemma. På kvällen är det somsagt basket igen. Tog några dåliga bilder med min svenska mobilkamera, dock vill inte min blåtand fungera så kan inte skicka dom till datorn. Imorgon åker nog stora kameran med när det är hemma :) Slänger upp min favoritlät innan jag kryper till sängs. puss

TEXAS RODEO STEAKE HOUSE


Sofie, jag och Morgan på Texas Roden Stake House ikväll.

Sofie hängde med mig hem efter skolan (som vanligt.. haha) tanken var att vi skulle träna men det sluta med att vi spela Sequence (ett kortspel) istället med Carol & Dennis, men det var väldigt trevligt och träna kan man göra en annan dag. Vid halv sex körde vi fem iväg till Cedar Falls och käka på resturang, det var tredje gången jag var på detta stället och man bli alltid lika imponerad av maten och MÄTT! Helt sjukt, tur att jag hade min stretchiga (haha, vet inte hur det stavas) jeans på mig... Just nu håller jag på att ladda över bilder som jag tog i Texas till en USB minne som Carol ska skicka till Stellas farmor i San Antonio (dom vi bodde hos) Sen ska jag hoppa in i duschen och därefter ska jag sova och vet ni vad?

IMORGON ÄR DET FREDAG OCH BASKETMATCH BORTA I DENVER, GOOOO J-HAWKS!!!!

JAHAPP..

Har väl inte så jättemycket att uppdatera om. Men imorgon ska jag, Dennis, Carol & Morgan ut och äta på resturang, ska bli mys. På fredag är det basketmatch för våra killar borta i Denver och på lördag blir det antigen rodeo(!!!!) eller skridsko-åkning! Bilder från detta kommer. Nu ska jag dock sova. PUSS

ÅRETS FÖRSTA TISDAG


haha, bitch blick...


Skolan idag gick bra, hyfsat fort. Var hemma vid halv fyra, skypa med mamma och pappa och sen träna jag och Sofie nere i källaren. Hon träna en halvtimma på maskinen medans jag körde styrkeövningar. På torsdag ska vi träna igen!

Det är även några som har undrat vad jag har för schema denna terminen och jag har samma klasser förutom Creative Writing, där har jag istället Drama. Men för ni som är nya kan jag skriva mitt schema igen. Och ja, jag har samma klasser varje dag, samma ordning.

1. Foods
2. Gympa/Life Skills, varannan dag
3. Drama
4. Study Hall (göra läxor m.m.)
5. Vocal Music (Skolkören)
LUNCH i 2O minuter
6. Photo
7. American History
8. Biologi

Idag var det tänkt att jag, mina värdföräldrar och Morgan (inneboende, vill inte kalla henne värdsyster, hon är från South Dakota!!) skulle på UNI Basketball game men det blev inte. Stanna hemma, tog det lugnt, vila mina ben som är döda sen träningen, titta på Sex and the City. NU ska jag hoppa in i duschen en snabbis (haha, lycka till julia) bädda ner mig i sängen och avsluta kvällen med att titta på ännu mer Sex and the City.

2O11-O1-O3

 
Jag och Caitlyn hemma hos Abbie på nyårsafton.


Årets första skoldag. Var ganska skönt att vara tillbaka, sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Imorgon ska jag kanske på UNI Basketgame med mina värdföräldrar. Är väl inte så jättepigg på att gå, tittar hellre på våra high school killar. På lördag ska jag på Rodeo med några kompisar. Jag går mest för att umgås med lite personer och vet att detta bara kommer bli en en-gångs-grej. Tänkte ta med mig lite morötter så kanske jag kan mata dom stackars hästarna lite :)

SORRY

Hejhej! Dalig uppdatering jag vet, men sitter i skolan just nu. Vi hors nar jag kommer hem. puss

2O11 IN SWEDENVar en liten runda och shoppa idag med Sofie. Köpte UGGS, en skjorta och tisha från pacsun, en eyeliner och ögonborttagningsmedel. Nu är det 2011 i Sverige och jag har pratat lite med mamma och cherie i telefon. Även farfar ringde en snabbis :)

Om en timme kommer Caitlyn och hämtar mig och vi åker på hockey. Därefter lutar det åt att jag åker hem till Sofie, tittar på film och sover där tills imorgon. PUSS

RSS 2.0