this is gonna take a while

Nu ikväll så började jag faktiskt att packa lite, min resväska är snart full, ska bara lägga i presenterna så då trodde jag var klar med den stora väskan. Men vänder mig om och ser en hel hög med smutstvätt som måste tvättas imorgon.. Så jag tror det är dags för mig att sova nu och ta nya tag imorgon. God Natt!


hemma igen / 9 månader idag

Nu är jag hemma efter en helg tillsammans med Sierra! Det har varit en jättemysig helg, dock har inte vädret varit på vår sida men vad gör det om hundra år? Om två timmar kommer Sam hit och vi ska då titta på The Hangover. Jag måste även börja packa och städa mitt rum då jag om tre dagar åker hem till Sverige!! GALET!

leaving jesup for the weekend

Ikväll ska jag hem till Sierra och spendera natten där. Sen imorgonbitti åker jag tillsammans med henne och hennes familj till deras lake cabin eller nått och spenderar helgen där. Kommer hem söndageftermiddag och på måndag ska jag se the Hangover (ja den första filmen) hemma hos Sam! Ha en gööbra helg för det ska jag ha. Återkommer som sagt på söndag! puss mina fina, snart ses vi!

om en vecka befinner jag mig ovanför atlanten, påväg hem..

The last once


ALWAYS TOGETHER, NEVER APART, MAYBE BY DISTANCE BUT NEVER IN HEART!
 
Jag tillsammans med Haley & Sara!

 
Jag med Britley & Autumn


Jordan, jag och Olivia.



bestie åker hem imorgon (idag)

 
 
  

Lite fler bilder med kompisar från min och Sofies fest i måndags. Nu är klockan här borta alldeles för mycket och det är dags för mig att sova. Imorgon ska jag till flygplatsen och vinka av Sofie som åker hem till Norge. Så det kommer bli en tråkig och jobbig dag imorgon så tror inte jag kommer sitta så mycket vid datorn, utan umgås med mina andra kompisar hela dagen istället. Vi hörs!


världens bästa ponny fyller tonåring


Idag blir skrutteluttan på bilden 13 år. Ännu en tonåring i familjen...

OCH NÄSTA FREDAG ÄR VI ÅTERFÖRENADE!! MIN FINA PONNY. I LOVE YOU <3


going away party



En gruppbild igår från min och Sofies "Going away Party". Detta var en del av folket som kom, hade kommit folk tidigare som åkte hem tidigare och sen vissa som kom senare o sånt. Men allt som allt så var det en jättebra och rolig fest och det var kul att så många kom. Fler bilder kommer snart!

tada


horseback riding alá iowa. very different but fun trots att hästarna inte var i närheten av samma klass som lorettan ;)

söt liten skogsmulle häst också jag...

guess what im gonna do today..

Idag ska jag göra något väldigt roligt som jag inte gjort på väldigt länge, kommer bli skitkul men kommer nog kännas konstigt på samma gång.. titta in här i eftermiddag (kväll sverige tid) så kommer bilder på mitt lilla "äventyr" idag!


graduation 2011 "i made it"


Jag och Lauren walking in

Me and Sierra efter graduation cermonin <3

Jag hämta min blomma och diplom då vi dansa ut

Me and daddy <3

Me and bonus-mom (and a sleepy lil sis <3)

Me and hostdad

Jag och Lauren igen

My junior girls, Caitlyn, jag, Abbie och Bailey

Keeeyler!!

Saaam :)

Kierston <3

Stella prova min hatt!

Så här så det ut förra söndagen, den 15 maj när jag graduated från high school. Var en underbar dag och bäst av allt var när vi börja dansa ut! Film kommer förhoppningsvis snart då pappa filma och sen tog han även massa bilder med sin kamera. Min senaste vecka har varit väldigt busy. Hela förra helgen sov jag på hotellet med pappa, tina och stella. I måndags åkte vi till Minneapolis och spendera några dagar där, besökte några svenska småstäder och var på Mall of America. Imorse tog dom bilen och körde tillbaka till Chicago för att ikväll flyga hem till Sverige igen! Var lite jobbigt att säga hej då men om 12 dagar åker ju jag hem, så ska verkligen ta vara på dessa sista dagar nu. but hey!? i made it!!

dagen i bilder


Vid nio imorse hämta pappa, tina och stella upp mig hemma och vi körde till skolan. Jag visa dom runder lite och här står jag och stella framför mitt och sofies skåp


Träning inför graduation


Jag blev "High School Choir May vocalist of the Month" och jag var den första utbytesstudenten nånsin att få det :)

Frisören som gjorde mitt hår var snäll och gjorde lite kryllor i Stella hår också



Me and sis.

Close up. Vad tycker ni om mitt hår? Ganska mycket kortare än innan men jag gillar det plus att jag behövde verklgen en uppfräshning.

Stella rider på hästen :)

Varit en jättemysig dag idag, istället för att åka till the amish blev det att efter practice imorse åkte jag, pappa, tina och stella till köpcentret i waterloo istället och hängde där några timmar. Blev en del shopping, sen stack vi till starbucks och pappa o tina hade kaffe och jag tog en strawberry smoothie. Sen åkte vi till deras hotell och slappa några timmar innan vi vid sex-tiden körde till Cedar Falls för att äta middag på Texas Rodehouse med Dennis, Carol, Kris, Kendall och lilla Stella. Imorgon ska vi upp och vara på mallet när det öppnar och sen vid lunch åker vi på några graduation-parties och sen på kvällen blir det resturang Ferrari i Cedar Falls för min graduation-middag eller vad man kan kalla det. Nu ska jag sova. Latero!! xoxo

känslosam dag


Stora Stella, jag och lilla Stella

Dagen idag kan beskrivas som väldigt känslosam. Som ni ser på bilden är jag väldigt röd i huvudet och runt ögonen pga alla tårar som sprutade när pappa, stella och tina rulla in på uppfarten. Jag hade Sofie och Sierra här så det var jätteskönt och bägge både filma och fotta. Nu ska jag sova då klockan är över 12 på natten och pappa har precis varit och hämtat Stella. Tanken var att hon skulle sova hos mig inatt men när vi hade tittat på film så sakna hon sin mamma och pappa kom och hämta henne. Men jag förstår henne, måste vara mycket känslor för en 5 ½ åring också.

Imorgon ska jag vara på skolan 9.30 för träning inför graduation, sen ska vi åka till the amish people och på kvällen blir det middag på Texas RodeHouse. På lördag blir the mallet på förmiddagen i Waterloo innan vi sen sticker till några graduation-parties och på kvällen blir det middag på Ferrari (min grad-middag typ) 

Och efter mer än 8 månader apart är jag nu äntligen återförenad med min familj (en del) och jag är just nu jävligt lycklig! Inga ord kan beskriva hur happy och lycklig jag är!

last day before summerbreak



Nu sticker jag till skolan, min allra sista dag på high school är idag och sen har jag SOMMARLOV!! xx

högst upp på min önskelista



Min rosa börjar sakta men säkert tacka för sig och denna hade verkligen inte suttit fel. Blir till å jubba mycket i sommar!! Nu ska jag bli bästis med American History för kvällen. One day left!


tomorrow is a special day


Återigen blev det shorts i skolan

Senior Ecco

Min sida, finn två fel?! störiga fel för mig...

Onsdag idag den 11 maj vilket betyder att imorgon är det torsdag och då får jag äntligen krama om min lillasyster, pappa och styvmamma igen!! Nu sticker jag till Walmart med Caitlyn och Sofie. Latero! xx

thuesday


I söndags var det Mothers Day i USA och detta gav jag till min värdmamma :)


Nu ikväll satt vi för första gången ute och åt då det var svalare ute än inne. Inne hade vi 85 F

Lilla Stella <3

Skolan idag var chill, är klar med det mesta nu. Förutom att PEn imorse tog död på mig. Efter skolan skypea jag med mamma som sticker till Kreta på torsdag med Gert, gottegrisar! Sen hoppa jag in i duschen och resten av kvällen blev det bus med lilla Stella. Till middag åt vi Pizza från Joe's och vi satt utomhus. Idag har vi haft 93 F vilket är ungefär 32-35 grader C plus att det har varit "human" eller hur det stavas, uttalas så iallafall. Ännu värre! Thunderstorm warning i Minneapolis området men inget här nere. Vid sju smsa pappa och sa att dom nu är i Amerika så skönt att flygningen gick bra och smidigt. Vid åtta-tiden ringde han mig från hotellet och jag svara på engelska, alltså när han ringde sa jag "Hello" hahaha, förvirrande.. Nu ska jag hoppa i säng och försöka sova. Har både fläkt i taket och kallluft maskin igång..

2 more days of high school and tmrw its Beach-day!!


can't wait til thursday

Sitter just nu i skolan och svettas. Sjuuukt varmt idag!! Hade PE (idrott) imorse och vi var ute i den stekande solen mellan 9 och kvart i 10 och det har nu satt sina spar. Fyfan. Vill bara hem och stalla mig i duschen!!!

Iallafall, pa tal om annat sa ar pappa, stella och tina just nu pa planet nanstans over atlanten pavag mot Chicago. !! Dom ska landa kl 18 ikvall var tid. Sen stannar dom i Chicago imorgon och kor till Jesup pa torsdag morgon/formiddag. Ska bli sa himla kul att antligen fa traffa dom igen! Jag titta precis pa Kastrups hemsida och det ser ut som om att dom kom ivag i tid sa det var skont och dom beraknas landa i Chicago 5:14 PM :)

man! i feel like a women!

Dags att gå och lägga sig. Men först lite om min dag, skolan gick ganska snabbt. Kris och Stella är här nu och har umgåtts med dom hela eftermiddagen/kvällen. Imorgon flyger pappa, stella och tina till chicago och jag har bara tre dagar kvar av high school!! gaaaalet!

god natt!

my backyard









Snart sitter vi där ute hela högen. Jag, Dennis, Carol, Kris, lilla Stella, Pappa, Tina, stora Stella och förmodligen Sofie! Ska bli så kul och mysigt. Som det ser ut nu har vi planerat in minst 2 resturangbesök. Ferrari för min graduation och sen Texas RodeHouse (självklart!). Sen vill Dennis laga lite mat här hemma också, steak o corn typ haha. Även omeletter blir det och Joe's Pizza :D

Intressant inlägg om massa mat? jaja, whatever. Nu hoppar jag i bingen, imorgon är det en busy day. Städa, tvätta, baka, sola, gå promenad och säkert mycket mer. PUSS

sommar


Hästarna utanför nu på morgonen!

God Morgon! Idag kan man säga att solen och sommaren verkligen har kommit till Jesup, så nu ska jag ut och lägga mig i solen en timme innan jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning för vid två kommer Caitlyn och hämtar upp mig då kören ska till Cedar Falls för State Large group eller vad det heter. later

last friday

Sista fredagen i high school idag. Vadret ute ar underbart. Nasta fredag har vi practice 9.30 infor graduation. Och det basta av allt? Om 6 dagar ar pappa, tina och stella har!!!

Vi hors nar jag ar hemma fran skolan. puss

3de maj

3 maj. Om en månad är jag hemma. Om 9 dagar kommer pappa, stella och tina. Om 12 dagar är det graduation.
Inte så mycket kvar med andra ord. Så därför njuter jag så mycket så möjligt varje dag och bloggen är inte högsta prioritet. Men har inte heller så mycket att berätta, blir roligare nästa vecka.

tina & lorett


Bild från igår när jag skypa med Jonna i stallet. Min fina ponny <3

Nu är det maj-månad. Galet vad tiden går fort, imorgon om en månad åker jag hem - jag längtar! Men det kommer bli jobbigt att lämna. Men nu känner jag min färdig med USA för denna gången. Nu vill jag hem till Sverige.

Idag så tävla även Lorettan tillsammans med Tina i Viarp på första maj hoppet och det gick jättebra. Dom var dubbelnolla i bägge klasserna och i LC (90cm) blev dom tvåa!! Så roligt och på filmerna så ser det jättebra ut!

ANDRA KLASSEN!!


FÖRSTA KLASSEN!! ANDRA PLACERADE! :)




































BILDERNA ÄR TAGNA UTAV SUPERSÖTA EMMA BERG! :)

RSS 2.0