prom part: one


Jag & min söta dejt :)Jag, Ian, Bryce & Sierra

love you gurl <3

cooola grabbar

Mer bilder hemma hos mig :)
Fr v. Jag, Ian, Sierra, Bryce, Emily, Alec, Morgan, Forrest, Abbie & Daniel

The girls :)

Jag och Morgan :)

Me and my bestie <3

The Senior Class 2011 <3

Me and Ian :))

Agaaain !

Jag och Carol <3


Dagen började med att Carol körde mig till frissan 8.30. Fixa håret och sen vidare till Dillards för make up. Vid kvart över två körde Carol hem mig till min promdejt för bilder. Vi tog massa bilder tillsammans med Ians storebror Bryce och hans flickvän Sierra som jag är jättebra kompis med. Sen åkte vi vidare hem till mig och tog fler bilder med massa andra människor. Vid kvart över tre kom vi till skolan för check in för the grand march. Efter ett tags väntan och fler bilder tagna ställde vi upp oss i två led, ett med tjejer och ett med killar. Sen var det en lång kö upp till scenen. När jag var min och Ians tur var jag jätttenervös, haha. Men det gick bra och sen gick vi och satte oss. Efter att alla par hade kommit ut blev alla som var nominerade till King och Queen uppkallade på scen. Autumn och Noah blev queen och king :) Prince och Princess blev Kara och Luke! Sen skulle alla Seniors upp på scen igen för att ta bilder, först killarna och sen tjejerna. Likaså blev det för the juniors.

När allt var klart blev det mer foton och sen åkte jag, Ian, Bryce, Sierra och Max (skolans snygging som blev dumpad samma vecka som prom...) till en bar/pizza place i Waterloo för att äta middag. Det var trevligt men låt mig stryka under ordet bar, haha. Var även massa folk i 50-års åldern som hade birthday party som gjorde en himla massa liv ifrån sig. Men pizzan var god och min korsett gick plötsligt från tajt till väldigt tajt, haha. Vid åtta-tiden körde vi hem till Ian och Bryce för att vänta in dansen. När vi kom dit först var det ganska dött men sen drog det igång - och som vi dansa! Dansa så mycket att jag fick ont i mina benhinnor och kramp i fötterna. Men kul vad det och dom spela Dancing Queen med ABBA! Så jag vråla med i texten fast sjöng på svenska istället för på engelska. Fast ska erkänna att flera gånger kom jag på mig själv att sjunga engelska istället för svenska så jag fick verkligen tänka till, haha. Hur ska detta gå när jag kommer hem?!

Dansen var slut vid halv 12 och då bestämde jag mig för att åka hem till mig med Sofie och Morgan så Forrest körde oss dit och jag skulle möta upp Ian & co. på after prom. Hem snabbt, hoppa ut ur klänningen, kissa och på med vanliga kläder och tillbaka till skolan innan 01.00 då dom låser dörrarna. Inne på skolan hade dom dukat upp med massor utav mat, nachos, walking taco, frukt, glass, vatten, pop o mycket mer och allt var gratis! Inne i gympahallen hade dom sen massa häftiga grejer uppe och olika spel/lekar och för varje spel man vann typ fick man en biljett och chans att vinna fina priser. Själv vann jag ingenting men Ian vann en kylbox, hahahahaha. Skitkul, han blev jätteglad att han äntligen vann nått också vann han en kylbox, oh well. Hans mamma blir säkert glad ;)

Dom olika lekar och spel dom hade där var en liten basketkorg, man spela två o två och först till 10 vann... Man kunde flippa muggar upp på ölglas vilket jag ägde på och satte 7 styckna på 1 min. Förutom när Cody kom och satte 10 på 1 min... Sen hade dom en "staffethoppeborg" haha, svårt att förklara. Men man var två och två och sprang igenom denna sak som såg ut som en hoppeborg med samma material men man kunde klättra upp och åka kana ner o sånt. Jag gjorde den en gång med Sofie och självklart vann Sofie. Sen hängde vi i pokerrummet, jag halvsov och Sofie spela poker. Sen vid tre-tiden på natten hade dom en man & en kvinna som var hypnos/mind reader/magiker/föräldrar till en apa då dom var gifta. Dom gjorde massa häftiga saker, det häftigaste och mest imponerande var när kvinnan hade ögonbindel på sig, stod med ryggen mot oss uppe på scenen och mannen gick runt i publiken och tog upp exempelvis ett körkort. Så tänkte eller berätta han för sig själv i hjärnan vad det var, typ ett körkort, och personen är född i januari den 23 eller nått sånt. Och så säger hans fru exakt samma sak, typ som om att han sänder några signaler till henne eller nått. Jag har iallafall ingen aning hur dom gjorde det men det var grymt häftigt att se. Dom gjorde massor utav andra häftiga konster men pallar inte berätta allt för då har jag inget att berätta i sommar ;)

Sen kom då det som alla väntat på - APAN. Tydligen den smartaste aprasen i världen. Den var jättesöt och rolig. Vid fyra halv fem på morgonen var allt över, vi stanna kvar i skolan och hängde runder och snacka lite innan jag blev hemskjutsad. Slockna kl 6 på morgonen. Men jag hade en fantastisk dag/kväll/natt/morgon och detta är ett minne jag kommer bära med mig hela livet och jag är jätteglad att min promdejt var Ian och ingen annan!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilket dygn du haft trollet, helt fantastiskt låter det som och verkligen ett minne för livet. Älskar dig <3

2011-04-18 @ 13:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0