HAPPY NYTT YEAR

Sista dagen på detta året. Vet att nyårsfirandet redan har börjat en massa hemma i Sverige. Ikväll ska jag på hockey (jippi..) och sen får vi se. nu: gå upp ur sängen och äta frukost.

GOTT NYTT 2O11!!

THE LIST.

Tidsinställt inlägg, imorgon den 1 januari 2011 kör jag igång med en "lära känna mig" lista. So here we goo!!

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your best friend
Day 07 – A moment
Day 08 – Your day 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – 10 things you like
Day 16 – Christmas whislist
Day 17 – Favourite blogs
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Favorite vacation
Day 22 – Your room
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – Your Day
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment

NY MOBIL I JULKLAPP



Fick en ny mobil idag av Carol i julklapp, dock måste jag lämna tillbaka den när jag åker i juni. Men den är jättebra! Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon.

xoxo

MITT USA 2010

Fyra månder idag, snart har halva tiden gått. Får ont i magen bara av att tänka på hemresan, kommer bli riktigt jobbigt att åka härifrån. Tänkte göra en liten sumering om hur mitt första halvår i USA har sett ut.

Augusti 2010


Fick min placering och stack fyra dagar senare iväg från tryggheten och mitt svenska liv till andra sidan pölen helt själv. Nu kommer jag ha svårt att lämna mitt amerikanska liv i juni...

September 2010




Nick, Noah, Brady, Max, Kelli, Kayla, Kortni, Jessica, Sofie and me

Min första riktiga månad i USA, det var homecoming, jag bodde hos Sofie i en vecka, vi tog mina Senior Pictures och dansa rumporna av oss på homecoming dansen


Oktober 2010




Jag gick på en massa hockeymatcher, halloween fest hos kara m.m.


November 2010




Jag fick en värdsyster från South Dakota, åkte till Minnesota över Thanksgiving och träffa Stella för andra gången


December 2010


Jag fira jul i Texas, gick på basketmatcher och umgicks med trevliga personer


Såhär har min höst sett ut, inte så pjåkig om jag får säga det själv. Imorgon är det sista dagen för detta året. Som jag längtar till 2011.

DAGENS...

dagens saknad: min familj & vänner i sverige
dagens längtan: till skolan som börjar på måndag
dagens låt: KLICK KLICK KLICK
dagens tråkigaste: ingenting
dagens bästa: skype med mamma och jonna och att prata med sofie...
dagens humör: helt jävla underbart perfekt!!!
dagens dåligaste: att sofie inte kunde komma hem till mig ikväll
dagens uppskattning: sofies ärlighet ;)
dagens hälsning: till Sverige - jag saknar er där hemma, men jag längtar inte hem. Jag har fortfarande mycket kvar att göra i USA innan jag är klar här. <3


HOME AGAIN

 
ego-me by me in texas

HOME AGAIN! igår körde vi tretton timmar från San Antonio till Missouri där vi sov en natt på hotell och idag var vi hemma vid två. Har inte gjort så jättemycket sen jag kom hem, skypade med mamma och jonna, slog in lite julklappar (japps, sant) och nu pratar jag med Sofie. Trevligt, verkar som det har hänt en del medans jag har varit borta... haha. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen packa upp, tvätta och planera inför nyår som är i övermorgon(!) helt sjukt så fort det går. Sen börjar skolan igen på måndag. Hårda bud, får se till att inte festa för mycket på fredag, hehe.

puss

RIVERWALK




Riverwalk by night by me

Imorgon kör vi hem till Iowa igen, i San Antonio har vi just nu 13 grader och Jesup står på -14 grader. Inte speciellt lockande. Men en rolig sak är att jag just nu håller på att övertala mina värdföräldrar om att flyga ner till Phoenix när Stella fyller ett år. Carol kommer vara där två veckor och Dennis en vecka, kalaset är på lördagen, jag kan flyga ner fredagmorgon (gör inget om jag missar en dag av skolan...) och sen hem söndag. Tycker ni inte det låter bra?

vi hörs i iowa. puss

FINA BILDER FRÅN SAN ANTONIO


Meee, solen värmde härligt men vinden var kall..

Riverwalk, San Antonio, Texas

Julgranen

Stella

Jag och Carol framför the Alamo

Nu har jag laddat in alla 308 bilder från kameran. Håller just nu på att ladda upp 177 av dom på facebook. Slängde upp lite favoritbilder här på bloggen. Tänkte skriva mer detaljerat inlägg om vad vi har gjort och platser vi har besökt. Ska försöka fixa det imorgon för imorgon är det en lugn dag. Jag ska börja packa ihop mina saker, busa med Stella och umgås med allihopa. Imorgonkväll flyger John, Kris och Stella hem till Phoenix och på tisdagmorgon kör jag, Dennis och Carol hem till Iowa. Nu ska jag krypa i sängs och titta på älskade underbara NCIS.

ttyl
julia

MIN JULAFTON

Var uppe vid halv nio imorse, tog en dusch, skypa med familjen och släkten som fira jul hemma i svedala. Vid halv 11 åkte vi ut på en liten roadtrip, bland annat till nån känd by, kommer inte på namnet. Köpte iallafall en tisha därifrån. Sen åkte vi till nått flower ställe och jag köpte lite småsaker där och när vi var klara där släppte vi av gubbarna + stella hemma och så körde vi "tjejer" iväg till en affär som är typ som Wal-Mart. Jag köpte en Ben and Jerrys, ECLIPSE och första säsongen av Without a Trace (Brottskod: Försvunnen) Ikväll har vi öppnat julklappar, orka inte vänta tills imorgon, har fått fina saker.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på ECLIPSE (nej, jag har inte sett den än...)

xoxo

MERRY CHRISTMAS SWEDEN

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan närmar sig elva här borta och imorgon ska jag upp vid halv 9, duscha, skypa med mamma och pappa och vid 10 ska vi åka iväg till en liten by i närheten, och jaa. det är varmt och skönt här. :))))

puss

TEXAS

Är i Texas, kom fram igåreftermiddag och idag har vi varit iväg och "shoppat" i världens cowboy by, haha. Men det var trevligt. Vi hörs senare ikvall. OCH GOD JUL SVERIGE!

xoxo

CHRISTMAS BREAK


Mamma sa åt mig att äta något gott. and guess what? Det gjorde jag! :)

Nu har jag jullov, håller just nu på att packa och fixa o trixa en massa för IMORGON KÖR VI TILL TEXAS!
Kommer ta med mig min dator ner men vet inte hur mycket internet jag kommer ha tillgängligt, men jag ska göra mitt bästa! XOXO

MY DAY


SUPERDUPEREXCITED-TJEJ ÖVER ATT ÅKA TILL TEXAS på tisdag!!!!

SUPERDUPERPISSESUR-TJEJ över att behöva skriva prov imorgon...


Idag sov jag till halv 12 ungefär, gick sedan ner och åt frukost, satte igång en maskin tvätt och skypa med mamma. Fick "vara med" och klä julgranen. Eftersom jag var hemma själv i princip hela dagen tog jag det bara lugnt och titta lite på TV samtidigt som jag höll på med tvätten. Pratade även med pappa och jonna lite. När tvätten var klar städa jag och damsuga mitt rum. Till middag åt vi Dennis hemlagade omelett, riktigt god. Efter middagen städa jag badrummet och nu sitter jag här. Tror ni jag är klar? Nej, måste hoppa in i duschen och plugga till mitt biologi test som jag har imorgon. Men vet ni vad? PÅ TISDAG DRAR JAG TILL SAN ANTONIO, TEXAS!!!!

PICK ONE

Pommer frites - bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza
- hamburgare
Choklad - popcorn
Idol - Top Model
TV
- Musik
Dans - Sång
Jordgubbsylt
- Ketchup
på fil: kanel - socker
Tomtar
- Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt - Lakritsbåt
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga Makaroner
Tårta - paj

 

-

Dagen började med att jag drog mig ur sängen vid halv elva (ja, den var jääääättteskön så det var svårt). Gick när och åt frukost samtidigt som jag skypa med Pappa, Tina och Stella. Vid halv 12 körde jag, Morgan och Brady (Morgans b-friend) och hämta Sofie och sen bar det av till Waterloo. Mycket bilar och folk men jag fick köpt presenterna som jag behövde, köpte en liten nalle i pyjamas till deras barnbarn Stella, ett doftljus till D & C och en fiskvinhållare (mina värdföräldrar gillar att fiska och dom älskar vin) Tror ni det räcker?
Ikväll var jag på Basketball game med Morgan för att heja fram killarna som spelade hemma och VI VANN! Sjukt spännande match.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova. Imorgon är det städning, plugg och tvättning på schemat. WIHO!! (hoppas ni förstod ironin i det hela)

PUSS


KLONA?

   
4 september 2010 (fyra hela dagar i USA)              17 december 2010 (109 dagar i USA)

Ser ni så mycket man kan förändras på nästan 15 veckor? Rätt så kul att ha och jämföra, tänk när jag kan jämföra den till sommaren... Är så glad över att jag är här, jag känner verkligen hur mycket jag växer av detta (både på längen, bredden och i huduvet, alla dock inte lika uppskattade) Mitt år i USA är något som jag kommer kunna bära med mig hela livet och hur häftigt kommer det inte vara när jag är 40+ med förhoppningsvis barn och man och hela köret och titta tillbaka på detta. Lixom att säga till sina barn "titta så tuff och modig er mamma var när hon var i tonåren"

Jag vill att ni ska veta hemma i Sverige att jag verkligen tar vara på min tid här, visst längtar jag hem, men samtidigt fasar jag för den dagen då jag kommer behöva lämna mitt liv och mitt hem här. För att sammanfatta det så kommer 2 juni 2011 vara den värsta dagen och 3 juni 2011 den bästa dagen!

FRIDAY IS HERE




<3


posarn i köket


Ledsen för dålig uppdatering men det är faktiskt blogg.se's fel, sådeså! Iallafall, i onsdags åt vi pizza från Joe's och titta på "Christmas with the Kranks" I Torsdags var jag på skolans wrestling meet och vi vann (såklart) och nu har jag precis kommit hem från basketmatcherna, både tjejerna och killarna spela idag. Girlsen vann och boysen förlora ganska stort, Så det var både kul och tråkigt, menmen. Skypade även med mamma när jag kom hem från skolan och imorgon planerar jag och Sofie att åka till köpcentret i Waterloo och köpa lite julklappar. Ha det bra. PUSS

HOME


Jag och Kara på Abbies födelsedagsmiddag i oktober


Kom hem från skolan för 45 min sen ungefär. Pratade lite med pappa. Haft en bra dag i skolan och har bara 3 dagar kvar innan jag drar till tha texas!! Idag kommer jag förhoppningsvis iväg till Wal Mart och Dollar store (allt är sjukt billigt) Måste köpa lite grejer så hoppas får det fixat. Hoppas ni haft en bra dag!


EXPLORIUS

Sitter i skolan just nu, kanner mig helt seg i huvudet och trott i kroppen. Har fortfarande varldens forskylning men den gar val over snart hoppas jag. Igar efter skolan foljde Sofie med mig hem och hon hjalpte mig med Creative Writing, pa fredag har jag finals (stora test pa allt vi har gjort hela terminen typ) i Foods och pa mandag i Biologi. Gissa vad jag ska gora resten av veckan innan jag aker till Texas?

Ville aven passa pa att lamna en liten eloge (sager man sa) till EXPLORIUS. Aven att jag missade deras soft-landing camp ar jag anda glad att jag har dom som organisation, trevligare manniskor far man leta efter. Tvekar du pa vem du vill aka med? Valj Explorius!!

xoxo


SNOW DAY

Precis som rubriken lyder så har det varit snow day, vilket betyder en extra ledig dag då jag har gjort absolut nothing. Känns som detta är det enda jag skriver? Jaja, det är min blogg och jag bestämmer. Ska försöka ta tag lite ordentligt i plugget nu och jag har faktiskt städat mitt rum. finally! Kom även på att idag om tre veckor så börjar skolan igen. Jepp, kommer inte änns ha 2 veckors lov, men det blir väl bra det med :) juste plugget!

CHILLSÖNDAG

Så vad har jag gjort idag som är värt att blogga om!? INGET! Men kan väl berätta ändå. Jag har skypat med mamma, pappa, cherie och jonna. Jag har sovit, jag har latat mig. Inte så mycket helt enkelt. Skulle egentligen ha en konsert idag med kören men blev inställt pga av vädret. Även skolan imorgon startar 2 timmar senare än vanligt. Vilket betyder att jag börjar 10:15. GÖTT! Nu tittar vi på Weekend and Bernies, jätterolig film! puss sverige

FRÅGA

Saknar du inte ridningen?
Jo jag saknar ridningen jättemycket. Men jag överlever, är hemma om 6 månader! och btw, angående att min lillasyster hade napp var för att hon precis hade vaknat på den bilden och var jättetrött!

HEJ O HÅ



HEJ O HÅ. SEXIG SOM FÅ! nu går jag och lägger mig. xoxo

SKYPE


Stella fyller 5 år, detta är halv sju på morgonen i Sverige!


Min påååni <3


Stella idag, prata nu på förmiddagen hemma/kväll hemma i Sverige


ENSAM HEMMA

Var på basketmatch i Cedar Falls idag, vi loooosa stort men kul hade jag. Kommit lite närmre fler folk nu så det var trevligt. Några fick även smaka mitt sura godis som mamma skicka hit, haha det var skitkul att se deras ansiktsuttryck. Just nu är jag själv hemma, Morgan stack iväg nånstans med sin pojkvän så nu har jag poppat popcorn och tittar på Sex and the city. En mysig kväll förutom att en sak fattas...

xoxo
julia

FINT?

Har andrat lite pa min header, har anda inget annat att gora i foto klassen men har fri tillgang till ps5! Jag kan inte se min nya header pa denna datorn sa far titta nar jag kommer hem. Men om NI kan se den sag garna till vad ni tycker? Ser det bra ut?

STUDY HALL

Gillade du halsduken ???
Halsduken ar perfekt, alldeles alldeles underbar :)

Hur passade tröjan? 
Jattebra, akter kanske upp lite ibland men annars bra !

Tyckte du att den va stickig och kliig?
NEJ! :))

Hur hade känguruna klarat sig ?
Haha, lagom bra tror jag, ska visa bild.

Varför tog du ingen bild på hela innehållet som du brukar göra ;-)
For jag var jattekissig och sen fick jag brottom, ska gora det idag nar jag kommer hem

Är wrestling = brottning ???
YES (vilket betyder ja)

fragorna ar fran min lilla mamma :) love u <3

WRESTLING


Min fina halsduk jag fick idag av mamma <3 Den är perfekt! (och ja, jag har gjort sminket själv, stoooolt. hahha!)

Var somsagt på Wrestling meet idag på skolan med Sofie, Chris och Clint. Väldigt intense men funny, haha. Just nu ligger jag i min säng med datorn på magen och skriver Creative Writing samtidigt som jag lyssnar på julmusik från Glee blandat med musik från "Sound of Music" Måste se den filmen snart igen, en av mina favoritfilmer!
Vi hörs imorgon Sverige

xoxo
julia


101




Torsdag i staterna, dag 101! Om 35 dagar har halva tiden gått. Känns ärligt talat helt jävla sjukt. Jaja, hemma från skolan vid halv fyra idag. Skypade en halvtimme med pappa och just nu dricker jag varm choklad och tittar på Disney Channel, hehehe. När jag kom från skolan så såg jag att jag hade fått paket, det var mitt efterlängtande paket från mamma som innehöll tröjan som hon sticka till mig (på bilden ovan) en halsduk, kängru figurer från Tyskland av mormor och morfar, mitt linsskydd till min kamera, ett ljus, ett som räknar ner till julafton och sen choklad från min fina Cherie <3

Om1 ½ timme kommer Sofie och hennes värdfamilj och hämtar mig för vi ska på wrestling meetet som är ikväll på skolan. Blir mitt första, ska bli kul :) Nu är det dags att plugga lite till. Vi ses om sex månader!

PUSS


MY DAY 100

Måste bara berätta om en löjlig, typisk amerikansk grej som hände imorse.
Jag och Morgan körde till Kwik Star och köpte varm choklad innan skolan, vi var stressade då Morgan kom ut ur duschen 7:45, en halvtimme innan skolan börjar och då skulle hon fixa sig och massa sånt och vi hade bestämt kvällen innan att vi skulle till Kwik Star, iallafall. Klockan åtta lämnar vi huset, en kvart på oss. Skyndar oss bort till Kwik Star, handlar snabbt och kör galet snabbt mot skolan. Sprang in genom dörrarna och 8:15 går jag in i klassrummet, vilket betyder att jag var i tid och som hela klassen intyga då läraren sa att jag behövde gå till the office och hämta ett hall pass efter som jag var "sen". Jaja, muttrandes gick jag till the office.

Hur typiskt är inte detta USA? Nån annan som känner igen sig?

Men jag fick iallafall min varm choklad och god var den.

Skolan sluta idag 1:15, vi hade early out. GÖTT!
Sofie hängde med mig hem och hjälpte mig med Creative Writing. Nu ska jag bara finslipa det lite och lämna in det till läraren imorgon (SOM FÖRÖVRIGT ÄR SÄMST I VÄRLDEN PÅ ATT INFORMERA!!!)

Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter plugga, sen ska jag sova för jag är så himla trött. Vet inte var det är, fast misstänker att det är på grund av att jag inte rör på mig så mycket som jag gjorde innan och äter sämre mat. Även fast jag får hemlagat nästan varje dag blir det ändå inte samma då min kropp är van vid den svenska maten. Förhoppningsvis piggnar jag till snart igen. För om mindre än TVÅ veckor är jag i TEXAS! wihhhhooooo!

xoxo
julia


100

Onsdag, 8 December 2010
DAG: 100


KVÄLLENS BASKETMATCH


Kelli, Morgan, Caitlin (typ tredje Caitlin jag känner), Nick och jag


för ni som är intresserade (från vänster)
Caitlyn, jag, Nick, Morgan, Brady, Forrest, Luke, kommer inte ihåg namnet, Kelli, Caitlin and Kayla

Next: SOOOVA!!

HAHA

Haha, ni ar for sota mamma och pappa. I mitt foregaende inlagg dar jag hade valt forhallande stod det ju singel eller forhallande och det ar vad man vill eller typ foredrar. Och jag foredrar att vara i ett forhallande men jag ar singel. Forstar ni nuuu???? pussss

IOWA PÅ KARTAN

 

För er som undrar, eller inte riktigt har så bra koll på USAs geografi så visar jag en liten bild jag hitta på google. Det RÖDA i bilden är Iowa och det är där jag bor :)


"JAG KOMMER INTE HEM IGEN TILL JUL"

Idag har jag: gått i skolan, skypat med mamma och druckit varm choklad. Imorgon ska jag: gå till skolan och på kvällen kanske tjejernas basketmatch. Humör just nu: trött, glad, nervös. Stjärntecken: oxe. Väder: världens vackraste snö! Bästa egenskap: Har ingen. haha! Sämsta egenskap: går alltid och lägger mig för sent. Favoritmånad: juli. Tv eller film: Film. Bok eller tidning: beror på. Bar eller nattklubb: har ikke varit på något av det, men tror ändå nattklubb. Arbete eller skola: arbete. Morgon eller kväll: kväll. Klädsel just nu: hjärttofflor, mjukisbyxor o hoddie. Sällskapsspel eller tvspel: TV. Kramas eller pussas: krama. länge.  Promenad eller bio:  promenad till bion. Öl eller vin: örk, inget av det. Godis eller snacks: snacks!  Byxor eller kjol: byxkjol?. Senast sedda film: Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Barn: 1 eller 2 kanske. Djur: har katt o häst i sverige och hund i usa. Stamgäster på din blogg: tror det Förhållande eller singel: förhållande. Fotboll eller hockey: HOCKEY!. Kärlek eller vänskap: Både och.Glasögon eller linser: glasögon är coolt. Storstad eller småstad: Storstad. Stökigt eller städat: städat. Restaurang eller hemlagat: restaurang. Jacka eller kappa: Jacka. Hus eller lägenhet: hus att bo i med familjen när man är "liten" lägenhet när jag flyttar hemifrån Brun eller blek: Brun. Favoritbutik: pacsun, victoria secrets, H&M, Favoritnöje: Umgås, se på film, sova, äta o sova lite till Händer eller fötter: "Jag har båda delarna."

QUESTION FROM DAD

fick en liten fråga från pappa.
han undra ifall jag tagit bort "besöksräknaren" eller vadman nu kan kalla den, ni vet den jag hade så man kunde se varifrån världen folk kom ifrån som tittar in på min blogg. Det var såhär att när jag gjorde om min design så åkte den bort av misstag, men funderar på att lägga in den igen, vad tycker ni?! Och antal besökare så har jag ungefär 50 varje dag. !


"JAG KOMMER HEM IGEN TILL JUL"




inside my american house


Dagens vill ha: min familj och vinterskor
Dagens saknad: min ponny och småsyskon
Dagens låt: Peter Jöback - Jag kommer hem igen till jul
Dagens tråkigaste: Tvätt, städa, plugget och f-u-c-k-i-n-g 11 minus grader!!!!
Dagens finaste: skype med mamma o pappa och en fin vän som kom på besök
Dagens drog: spotify och skype
Dagens längtan: jullovet (TEXAS) nyår och 3 juni - 11
Dagens smarrigaste: kall mjölk och carols chocolate chip cookies
Dagens hälsning: "Mindre än 6 månader kvar nu Sverige, snart ses vi!! <3"
Dagens internetklipp: ------

nu ska jag skriva klart min intervju frågor till Life Skills imorgon, förra veckan fråga läraren mig "Julia, are you ready for your interview, and guess what I said? hehehhhehehe"

xoxo

ANDRA ADVENT



Andra advent idag, det har äntligen kommit snö till Jesup och nu håller jag på att julstäda mitt rum, ska strax sätta igång första maskinen tvätt. Igår var jag på hockey med några kompisar, därefter åkte vi hem till Abbie och titta på Scoobie Doo. PUSS

SNÖÖÖÖÖÖ

Trött, hängig, magen bråkar, helt ut fokus. ja, jag är hemma från skolan. Vet inte vad jag mer kan skriva. JO, det snöar ute. Rejält också, najs.

Nu ska jag fortsätta titta på NCIS, vi hörs i helgen!


xoxo julia

PAPPA


Jag och pappa fem på morgonen 30 augusti 2010


Haha, sitter och tittar på NCIS, är bara jag och hundarna hemma, skööönt. Aarikka ligger sidan om mig och sover och snarkar..
Är så himla glad att det är fredag imorgon, sen är det bara två hela veckor kvar av skolan innan vi går på Christmas break. Imorgon kommer jag förmodligen gå på basketmatchen som är away, både tjejerna och killarna spelar. Sen på lördag är det dags för Hockey! Nu ska jag fortsätta titta på NCIS och därefter ska jag hoppa i säng och läsa Elsas Värld.

Vill passa på att skicka en liten hälsning till min pappa idag, imorgon åker han till Berlin över helgen med sin fru. Ha det jättemysigt och jag hoppas vi kan skypa i helgen. Och TACK för allting! Verkligen allt, jag menar det. I LOVE YOU DAD ! <3 Mamma, du är oxå bäst! <3 love you toooo


PAKET



Detta fick jag idag av pappa plus en påse sura råttor (dom var stenhårda pappa, hahah) TACK PAPPA <3 Nu ska vi iväg på Basket. PUSS

UNG & BORTSKÄMD

Idag när jag kom hem från skolan hade det kommit ännu ett paket med saker till mig från Sverige. Denna gången från pappa. Har alldeles för snälla föräldrar. Känner mig alltid lika dum när dom skickar massa saker och jag inte ger någonting tillbaka. :(

Ikväll ska jag, Denny, Carol och Morgan på UNI Basketball game. Vi åker ungefär 5.30. Just nu sitter jag och tittar på NCIS, säsong sju som jag köpte för några veckor sedan. Ska försöka få upp lite fler bilder idag eller så lägger jag upp dom på facebook istället. PUSS

MINNESOTA_PART_ONE


Utanför "mitt" rum


Kendall & Shantells hus


Stella :)
Tre bilder är en start, nu ska jag titta runder på utbytesstudent.se forumet. Hur bra sida som helst. Btw, idag fick vi det bekräftat till 100 % att vi åker till TEXAS över julen. YIPPI!


god natt från usa

3 MÅNADER i STATERNA



Dags att träna en halvtimme på maskinen. Sen blir det duschen och plugg! Ska försöka få in lite bilder från helgen oxå. Har iallafall laddat in dom i datorn, massa ++++ till mig! Vi hörs senare.

puss sverige

RSS 2.0